Diensten

Badkamer kitten

Voegen in een badkamer staan dagelijks bloot aan water, kalk en zeepresten. Wij verzorgen uw kitwerk en besparen u hiermee onnodige lekken die grote gevolgen en ongewenste kosten met zich meebrengen.

Keuken kitten

In de keuken is sprake van veel vocht en bacteriën. Door het bereiden van een maaltijd, het gebruik van de wasbak, etc. Om schimmel te voorkomen is het extra belangrijk dat deze voegen professioneel worden afgekit.

Ramen & kozijnen

Het kitten van ramen en kozijnen brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt er namelijk voor dat er geen vocht binnendringt, u bespaart energiekosten, voorkomt schade en het ziet er mooi en netjes uit.

Overig kitwerk

Het afdichten van alle voegen, naden en kieren met een duurzaam elastisch materiaal. In woningen en gebouwen. Dit doen we om inregenen, tochten en energieverlies tegen te gaan.

Overige diensten

Schilderwerk

Eens in de paar jaar is het schilderwerk in uw woning toe aan vervanging. Voor nieuw of vernieuwend schilderwerk bent u bij Kitwerkopmaat aan het juiste adres.

Professioneel schilderwerk is van groot belang in uw woning. Het zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar het heeft ook een beschermende functie.

Benieuwd hoe wij dit precies voor u regelen en wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Timmerwerk

Ook voor timmerwerken kan u bij ons terecht. Zowel grote als kleine klussen. Het vervangen, vernieuwen of renoveren van verschillende elementen in en rondom uw huis wordt gedaan door onze professionals.

Benieuwd hoe wij dit precies voor u regelen en wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Metselwerk

Metselwerk wordt voornamelijk gedaan om een gebouw regendicht te maken en de gevel te sieren. Wilt u een muur laten metselen in bijvoorbeeld uw huis, badkamer, tuin, etc. Neem contact op met Kitwerkopmaat.

Benieuwd hoe wij dit precies voor u regelen en wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Grondwerk

Wij verrichten ook uw grondwerk.

Houtwerk

Hout kan uitzetten of het kan voorkomen dat er scheuren en gaten ontstaan. Hout is een natuurlijk product en vertoont na verloop van tijd tekenen van slijtage. Kitwerkopmaat creëert naadloze en veilige structuren met hout.

Ander werk?

Kitwerkopmaat.nl heeft al 5 jaar werkervaring door heel Nederland en is een professioneel kitwerkbedrijf.